| پشنهادات و انتقادات پیشنهادات و انتقادات سازنده خودتون رو در جهت پیشرفت سایت در اینجا بیان کنید. |
![]() |
|
|
لینک بازگشت | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
تازه وارد
|
سلام خدمت مدیریت محترم.
به نظر من اگه یه سری موضوعات به صورت زیرشاخه دربیاد خیلی بهتر میشه. هم برای نویسنده و هم برای بازدیدکننده. مثلا در قسمت Graphic، بهتره که مقوله Wallpaper تفکیک بشه. البته موردهای دیگه ای هم هست که توی همین تاپیک می نویسم. ممنون. |
|
|
|
| کاربر روبرو از شما Rasool عزیز به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است : |
|
|
#2 |
|
مدیر کل سایت
![]() |
البته در نظر داشته باشید که ما تا حدودی تمایل داشتیم که این دسته بندی خیلی پیچیده نشود ایجاد زیر مجموعه های زیاد باعث شلوغی میشه !
البته با نظر شما درباره تفکیک موفق هستم اما نه به صورت خیلی تخصصی ! کاربر هم می تونه با استفاده از جستجو هم نتیجه دلخواه رو در اکثر موارد بگیره !
لطفا برای تشویق و تشکر از کاربران از استفاده نماییدتوجه : برای حمایت از ما از پخش کردن لینک های مستقیم خودداری نمایید ، در صورت استفاده از مطالب لطفا لینک ها دانلود رو در سایت خود به تایپک مربوطه در انجمن انتقال دهید
دوستان می توانند از این پس برای حمایت از Persian Warez از Userbar های زیر در امضا و پروفایل خود در سایت های مختلف استفاده نمایید . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| کاربر روبرو از شما Ali عزیز به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است : |
|
|
#3 |
|
تازه وارد
|
ممنون به خاطر توجه شما.
کاملا فرمایش شما درسته. اما باید برای اون مطالبی که تعداد زیادی پست ارسال میشه، بخش جداگانه ای در نظر گرفت. به هرحال ما تابع نظرات مدیران محترم سایت هستیم.
|
|
|
|
| کاربر روبرو از شما Rasool عزیز به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است : |
|
|
#4 |
|
مدیر کل سایت
![]() |
خوب پیشنهاداتون رو بدید که چه بخش هایی اضافه شود سر آخر به یه نتیجه ای می رسیم بعضی بخش حذف و بعضی اضافه می شود آخرش . منتظر پیشنهاداتون در مورد قسمت های مختلف هستم
لطفا برای تشویق و تشکر از کاربران از استفاده نماییدتوجه : برای حمایت از ما از پخش کردن لینک های مستقیم خودداری نمایید ، در صورت استفاده از مطالب لطفا لینک ها دانلود رو در سایت خود به تایپک مربوطه در انجمن انتقال دهید
دوستان می توانند از این پس برای حمایت از Persian Warez از Userbar های زیر در امضا و پروفایل خود در سایت های مختلف استفاده نمایید . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| کاربر روبرو از شما Ali عزیز به خاطر پست مفیدتان تشکر کرده است : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تفکیک |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|